Soita suoraan: +358 92782551

Lönnrotinkatu 22A5 00120 Helsinki Katso kartta

Kannanotto Liittyen Profeetta Muhammadia?

Suomen Islamilainen Neuvosto ja allekirjoittaneet uskonnolliset yhdyskunnat ja järjestöt tuomitsevat Suomen muslimien nimissä ankarasti jatkuvat hyökkäykset muslimien uskontoa, profeettaa ? ja hänen vaimoja uskovaisten äitejä kohtaan. Loukkaus profeettaa ? vastaan on loukkaus kaikille muslimeille... (The Federation of Islamic Organisations in Europe)

Lue lisÄÄ

Muista profeettaasi lukemalla hänen "Siiraa"

Muhammad sallallaahu `alayhi wa sallam ( may Allaah exalt his mention ) the Master of Prophets, was born in Bani Hashim lane in Makkah on Monday morning, the ninth of Rabi‘ Al-Awwal, the same year of the Elephant Event, and forty years of the reign of Kisra (Khosru Nushirwan), i.e...
Lue lisÄÄ

Story of sahaba "Julaybib"

"julaybib" Hänen nimensä oli epätavallinen ja puutteellinen. Julaybib (radi Allahu anhu) tarkoittaa "pieni kasvanut". Se on lyhenne muodossa sana "Jalbab". Nimi on osoitus siitä, että Julaybib (radi Allahu anhu) oli pieni ja lyhyt. Enemmän kuin, että hän on kuvattu olevan "damam", joka tarkoittaa ruma, epämuodostunut tai vastenmielinen ulkonäkö. Vielä huolestuttavaa, että yhteiskunnassa, jossa hän asui, Julaybib ...

Lue lisÄÄ

Tiedotustilaisuudet

Tiedoksi vierailijoillemme: tämä on tilapäinen sivusto pitääksemme sinut ajan tasalla, joten moni linkki voi olla toimimaton. Oikea sivusto pystytetään pian, kun tietokanta on saatu kasaan.
Suomen Islamilainen Yhdyskunta, Ylläpito
Abdisalaam Abdulaahi Mursal jonka kuoli eilen ilalla Espoossa. Suomen Islamilainen Yhdyskunta halua lähetää suruvalitalut tapauksen johdosta ja Ottaa osaa perheen surun. kunioittavasti
Omer Mahamed Hussein, Puheenjohtaja
A Brief Illustrated Guide to Islam; This book is a brief guide to understanding Islam. It consists of three chapters. The first chapter, “Some Evidence for the Truth of Islam,” answers some important questions:
  • Is the Qur’an truly the literal word of God, revealed by Him?
  • Is Muhammad 1 truly a prophet sent by God?
  • Is Islam truly a religion from God?
In this chapter, six kinds of evidence are mentioned:
M.A.C Cave  Lataa Kirja
Opi rukoilemaan yksinkertaisen flash-oppitunnin avulla, yksinkertaista mutta hyödyllistä!
Islamic Finder  Vieraile
Suomen Islamilaisella Yhdyskunnalla on noin 1 500 jäsentä. Yhdyskunnan yhteydessä (samoissa tiloissa) toimii myös Islamic Relief -järjestö ja Suomen Moskeijoiden Säätiö. Monipuolisesta toiminnasta kertoo myös se, että Yhdyskunnan alaisuudessa toimii Islamilainen päiväkoti Domuskula, osoitteessa Hiihtomäentie 39. Yhdyskunta suunnittelee myös arabialaisen koulun perustamista.
Meidän yhdyskunta

Sign up for Newsletter

Ei toiminnassa vielä