Suomen Islamilainen Yhdyskunta

Jäsenhakemukset

Liittyminen uskonnolliseen yhdyskuntaan (VRK) 12-17 -vuotiaan suostumus uskontokunnasta liittymiseen/ eroamiseen 15-17 -vuotiaan huoltajien suostumus uskonnolliseen yhdyskuntaan liittymiseen/uskonnollisesta yhdyskunnasta eroamiseen Jäsenanomus Yhdyskuntaan liitytään täyttämällä jäsenanomusta ja ylläolevista linkeistä löytyviä sopivia VRK lomakkeita. Täytetyt paperit tulee allekirjoittaa asianmukaisesti ja tuoda yhdyskunnan toimistoon. Kun hallitus tai imaami hyväksyvät anomuksen VRK:n lomake lähetetään maistraattiin.

Suomen islamilainen yhdyskunta onnittelee teitä siunatun Eid Al-Adhan yhteydessä ja haluaa ilmoittaa teille, että se on varannut paikan Eid-rukoukselle Paikka on valmis miehille ja naisille, ja haluamme ilmoittaa teille, että jokaisen tulee ottaa mukaan oma matto.

Tiistai 20.7.2021
klo 08:00 ja rukous 09:00

Arena Center Hakaniemi
Sörnäisten rantatie 2, 00530 Helsinki

The Islamic Association of Finland congratulates you on the occasion of the blessed Eid Al-Adha and would like to inform you that we reserved the place for the Eid prayer in and the place is ready for men and women and we would like to inform you that everyone should bring his carpet with him

Tuesday 20.7.2021
at 08:00 and prayer at 09:00


Arena Center Hakaniemi
Sörnäisten rantatie 2, 00530 Helsinki