Suomen Islamilainen Yhdyskunta

Jäsenhakemukset

Liittyminen uskonnolliseen yhdyskuntaan (VRK) 12-17 -vuotiaan suostumus uskontokunnasta liittymiseen/ eroamiseen 15-17 -vuotiaan huoltajien suostumus uskonnolliseen yhdyskuntaan liittymiseen/uskonnollisesta yhdyskunnasta eroamiseen Jäsenanomus Yhdyskuntaan liitytään täyttämällä jäsenanomusta ja ylläolevista linkeistä löytyviä sopivia VRK lomakkeita. Täytetyt paperit tulee allekirjoittaa asianmukaisesti ja tuoda yhdyskunnan toimistoon. Kun hallitus tai imaami hyväksyvät anomuksen VRK:n lomake lähetetään maistraattiin.

Islamin esittely

1- Aikuisten Islamin perusteiden opetus:
Tavoitteena tarjota laajempaa uskonnon perusteiden ymmärrystä muslimeille, etenkin välttämättömät tiedot, Jumalanpalvelukset, velvollisuudet ja arvot etenkin yhteiselon, rakkauden ja suvaitsevaisuuden arvoja.

Rekisteröintiä varten täytä tämä lomake

2- Islamin esittelykurssit:
Tavoiteryhmänä on uudet muslimit, jotta saisivat oppia uskontonsa alkeet ja Jumalanpalvelusten perusteet, jotta tietäisivät velvollisuuksiaan uskonnossa ja suojautuisivat ääreisvaikutteista ja vaikuttajista sekä Islamin ja muslimien vastaisista ja vääristävistä propaganda kampanjoista.

Rekisteröintiä varten täytä tämä lomake