Suomen Islamilainen Yhdyskunta

Jäsenhakemukset

Liittyminen uskonnolliseen yhdyskuntaan (VRK) 12-17 -vuotiaan suostumus uskontokunnasta liittymiseen/ eroamiseen 15-17 -vuotiaan huoltajien suostumus uskonnolliseen yhdyskuntaan liittymiseen/uskonnollisesta yhdyskunnasta eroamiseen Jäsenanomus Yhdyskuntaan liitytään täyttämällä jäsenanomusta ja ylläolevista linkeistä löytyviä sopivia VRK lomakkeita. Täytetyt paperit tulee allekirjoittaa asianmukaisesti ja tuoda yhdyskunnan toimistoon. Kun hallitus tai imaami hyväksyvät anomuksen VRK:n lomake lähetetään maistraattiin.

Arvoisat veljet,

Nyt kun Koronan takia annetut suositukset ovat muuttuneet mahdollistaen alle 50 hengen kokoontumisia, on yhdyskunta päättänyt avata ovensa rukouksia varten alkaen ma 1.6.2020, kuitenkin huomioiden terveysohjeita ja suosituksia edelleen, sillä Korona ei ole poistunut, joten meidän on oltava edelleen tarkkoja ja suojattava itsemme ja muita taudin tahattomasta leviämisestä. Tämän takia pyydämme kaikkien paikalle tulevien rukoilijoiden noudattavan ohjeita välttääkseen taudin levittämisen tai uuden aallon synnyn mahdollisuutta yhteisössä. Siten moskeijan tilojen sisällä noudatettavien ohjeiden lisäksi toivomme huomioimaan seuraaviakin ohjeita:

  • Jos olet sairaana niin, vältä ihmisjoukot, sairastu kotona ja rukoile kotona!
  • Jos kuulut riskiryhmään kuten vanhuksiin, kroonisesti sairaisiin tai immuniteetin vajavaisiin niin, vältä ihmisjoukot, sairastu kotona ja rukoile kotona!
  • Vältä ruuhka ovien kohdella ja noudata sosiaalista etääntymistä!
  • Vältä halailua, kättelyä ja tervehdi etäältä!
  • Jos ei ole tarvetta tulla suljettuihin kokoontumispaikkoihin niin, rukoile kotona!
  • Seiso osoitetussa paikassa rukoillessasi ja poistu paikalta välittömästi rukouksen jälkeen!

Koskien Perjantai-rukousta, toivomme noudattavanne rajoitukset (50 henk.), minkä takia Yhdyskunta on tehnyt varausjärjestelmän nettisivullaan, jonne voi ilmoittautua etukäteen ja varmistaaksemme, että paikalle tullaan turvallisesti terveyssuosituksia noudattaen. Tämä takia Perjantai-rukous on avoinna ainoastaan terveille aikuisille 15-70 vuotiaille miehille.

Jumala siunatkoon teitä ja poistakoon tätä pandemia koko kansalta.